Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Цей документ описує політику конфіденційності для веб-сайту стоматологічної клініки ЕСЛІ (ТОВ «ЕСЛI»). У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.
Адреса сайту – https://www.esli.com.ua (далі Сайт)
Місцезнаходження компанії і контакти представлені на сторінці Контакти.

Персональні дані

Для забезпечення доступу до сервісів Сайту ( онлайн-запис), користувач може самостійно надавати
наступні персональні дані:
• ім’я;
• телефон.
Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин
у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”,
“Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист
інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту
інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу”.
Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.
На Сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я
файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт,
переданих в ході сесії.
При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх
запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та
умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.
За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як
сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени
інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були
відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та
вимірюється тільки у сукупності.

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається також наступна інформація:
– доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою який ви заходите на Сайт;
– вид браузера та операційної системи;
– дата і час відвідування Сайту;
– переглянуті сторінки;
– якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.
Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача
в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники стоматологічної клініки «ЕСЛІ» не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.
Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу
правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж
на іншу правомірну вимогу вимогу згідно з чинним законодавством України.
Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будьякі інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом.
Усі права на зміст Сайту належать стоматологічній клініці «ЕСЛІ» або використовуються за згодою із правовласниками.
При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні
на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.
Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ
КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ
КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та
згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що
вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту. У окремих
випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для
певних сторінок.